Hos Hviid Digital har vi i samarbejde med Brancheforeningen Danske Festudlejere udarbejdet en ny hjemmeside på festudlejer.dk.

Den tidligere hjemmeside har været med fokus på udlejning af festudstyr direkte til privatpersoner, og har i mindre grad informeret om foreningens egen profil og dets medlemmer. Det har krævet en omhyggelig tilgang og skræddersyet løsning, at få omstruktureret hjemmesidens indhold og design med det resultat at give mere fokus på foreningen og dets medlemmer.

Vi har derfor haft en god dialog med foreningen for at forstå foreningens kerneforretning og værdier for at skabe en ny hjemmeside, der resonerer dybt med målgruppen. Resultatet er en hjemmeside, der ikke kun informerer om medlemsfordele, men også fejrer foreningens medlemmer og deres afgørende rolle i industrien.

Vi er glade for at kunne præsentere Brancheforeningens nye hjemmeside, som har fået et nyt design. Den gamle side har fået et make-over og vores intention for den nye side er at gøre den mere relevant for vores medlemmer fremfor at henvende sig til privatkunder.

Vi håber i tager tager godt i mod den og er meget lydhøre for input til yderligere forbedring.

– Bestyrelsen, Brancheforeningen Danske Festudlejere

De nye tiltag og muligheder

På den nye hjemmeside er medlemmerne i fokus. En platform, hvor deres historier, triumfer og ekspertise kunne deles, og hvor en stærk følelse af samhørighed kunne trives. Gennem den nye nyhedssektion kan besøgende nu holde sig ajour med de seneste begivenheder, trends og innovationer inden for festudstyr.

Arrangementerne udgør kernen i foreningen. Den nye hjemmeside giver brugerne mulighed for at udforske kommende begivenheder, som medlemmerne regelmæssigt deltager i. Vores mål er at skabe en platform, der ikke kun tilbyder netværksmuligheder, men også muligheder for faglig udvikling gennem events og konferencer.

Vi kan også fortælle at der er udviklet nye, spændende funktioner til medlemmerne. Gennem den personlige login-funktion kan medlemmerne nemt opdatere deres profiler, kommunikere og samarbejde via det interne netværk. Desuden kan medlemmerne nu problemfrit bestille billetter til de årlige højdepunkter direkte gennem hjemmesidens nye webshop.

Det har været en utrolig rejse at arbejde med denne nye hjemmeside, der afspejler foreningens engagement i medlemmernes succes og branchens fremtid. Hvis din virksomhed er en del af festindustrien, eller hvis du søger inspiration og nye forbindelser, opfordrer vi dig til at tage kontakt til foreningen.

Inden du læser videre...

Gå ikke glip af det næste blogindlæg!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi lover dig at vi ikke spammer!
Og du kan afmelde dig når som helst 🙂

Få din egen hjemmeside – Kontakt os i dag!

Ønsker du at diskutere mulighederne for at udvikle en tilsvarende hjemmeside, der kan viderebringe din organisations unikke værdier? Så står vi klar til at hjælpe! Kontakt os og lad os tage en snak.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.