Vi har i samarbejde med Europaskolen København udviklet en ny flot hjemmeside på https://escph.dk.

Hjemmesiden giver et spændende indblik i nogle af de mange aktiviteter, som foregår på skolen og gør det mere overskueligt og let tilgængeligt at finde væsentlige informationer, bestyrelsens arbejde, fagbeskrivelser, kontaktoplysninger m.m.

Det hele startede med et møde, hvor vi sammen med skolen udvalgte et hold af dedikerede og erfarne medarbejdere, der skulle agere som vores sparringspartnere i processen. Disse medarbejdere havde en dyb forståelse for deres målgruppe og en unik indsigt i skolens værdier og baggrund. Denne vigtige sparring blev grundlaget for hele projektet, da det gav os den nødvendige indsigt til at forstå skolens behov og ønsker.

Senere i processen fik vi afholdt en række workshops, hvor vi underviste og delte viden om de nyeste trends inden for webdesign og brugeroplevelse. Samtidig brugte vi disse workshops som en mulighed for at analysere skolens eksisterende hjemmeside og identificere de områder, hvor der var mest behov for forbedringer.

Vores workshops blev en lærerig rejse for begge parter. Skolens medarbejdere fik en mere indgående forståelse for de tekniske aspekter i vedligeholdelse af en hjemmeside, og vi fik en endnu dybere indsigt i skolens vision og strategi. Denne gensidige forståelse var nøglen til et produktivt samarbejde, hvor vi kunne udforske nye ideer og skabe en fantastisk hjemmeside sammen.

Hvem er Europaskolen København?

Københavns Kommune etablerede Europaskolen København i 2014 for at skaffe flere internationale skolepladser i København. Det blev endvidere etableret for at give muligheder for en bredere gruppe af internationale medarbejdere og forældre, der ønsker at tilbyde deres børn en international skolegang uden at skulle betale de relativt høje omkostninger ved de eksisterende internationale skoler i hovedstadsområdet.

Europaskolen København er en afdeling af det internationalt anerkendte Sankt Annæ Gymnasium (SAG), med fælles bestyrelse og rektor.

Læs mere om skolen på deres hjemmeside

Inden du læser videre...

Gå ikke glip af det næste blogindlæg!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi lover dig at vi ikke spammer!
Og du kan afmelde dig når som helst 🙂

Design, brugervenlighed og tilgængelighed

Med den indsamlede viden og gensidige forståelse i bagagen gik vi i gang med at skabe den nye hjemmeside. Fokus blev lagt på tre vigtige områder: design, brugervenlighed og tilgængelighed.

Designet blev udformet for at afspejle skolens identitet og samtidig skabe en æstetisk tiltalende oplevelse for brugerne. Vi lagde stor vægt på at sikre, at det visuelle udtryk var i overensstemmelse med skolens værdier og baggrund.

Brugervenligheden var en altafgørende faktor. Vi arbejdede tæt sammen med skolens team for at forstå deres målgruppes behov og præferencer. Resultatet var en hjemmeside med intuitiv navigation og let tilgængelig information, der gjorde det nemt for brugerne at navigere og finde, hvad de søgte.

Tilgængelighed var også en høj prioritet ud fra de seneste EU-regler. Vi fulgte de nyeste standarder og retningslinjer for webtilgængelighed for at sikre, at hjemmesiden var tilgængelig for alle, uanset eventuelle handicap eller teknologiske begrænsninger.

Kontakt os og få en ny hjemmeside

Er du også interesseret i at få udviklet en flot og brugervenlig hjemmeside, der afspejler din virksomheds unikke identitet? Tøv ikke med at kontakte os! Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe en hjemmeside, der imponerer dine kunder og leverer en enestående brugeroplevelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.