Dette er fortællingen om en virksomhed, der har gennemgået en rebranding – fra C-Raadgivning til Cx & tekniq. Dette blogindlæg giver et lille indblik i processen bag denne forvandling, herunder to workshops med ledelse og medarbejdere, arbejdet med in- og eksterne værdier samt styrker, svagheder, muligheder og trusler, blev identificeret. 

Baggrund: C-Raadgivning og dens udvikling

I forbindelse med ændringer i partnerkredsen i C-Raadgivning blev det besluttet at kigge på hvordan den nye ledelse skulle sætte deres eget præg på virksomhedens fremtidige identitet. Det blev derfor besluttet at kigge indad på strukturen i virksomheden samt hvordan de fremad skal markedsføre deres kompetencer.

Workshops med ledelse og medarbejdere

For at kickstarte de nye tiltag blev der afholdt to workshops – en med ledelsen og en med medarbejdergruppen. Disse workshops blev tilrettelagt og styret af Hviid Digital. Formålet med disse workshops var at få input fra alle involverede og skabe et fælles grundlag for forandringsprocessen.

Under workshoppen blev der gennemført SWOT-analyser for at identificere virksomhedens styrker, svagheder, muligheder og trusler. Dette gav et overblik over, hvor virksomheden stod i øjeblikket, og hvilke områder der skulle fokuseres på i fremtiden.

Identifikation af værdier og fremtidig retning

Baseret på input fra workshops blev både interne og eksterne værdier af virksomheden vurderet. Ledelsen og medarbejderne diskuterede, hvad virksomheden stod for, og hvordan den ønskede at blive opfattet af kunder, partnere og markedet som helhed.

Den fremtidige retning blev fastlagt ved at kombinere virksomhedens styrker og muligheder med de nye værdier og strategier for at skabe en mere differentieret og målrettet forretningsmodel.

Inden du læser videre...

Gå ikke glip af det næste blogindlæg!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi lover dig at vi ikke spammer!
Og du kan afmelde dig når som helst 🙂

Udvikling af nyt navn og virksomhedsidentitet

Med den nye retning klar blev det klart, at virksomheden havde brug for et nyt navn og en ny virksomhedsidentitet, der afspejlede deres transformation. Efter en række brainstorming-sessioner og nøje overvejelser blev navnet “Cx & tekniq” valgt. Dette navn kommunikerede tydeligt deres fokus på commissioning og tekniske og bæredygtige løsninger.

Samtidig blev der designet et nyt logo, der symboliserede virksomhedens nye identitet og værdier. Farverne og formen blev omhyggeligt udvalgt for at skabe et moderne og professionelt udtryk.

Hjemmeside og markedsføringsmateriale

Cx & tekniqs online tilstedeværelse blev også gennemgået og omstruktureret. Der blev udviklet en ny hjemmeside, der fremhævede virksomhedens kompetencer, kultur og forretningsområder. Den nye hjemmeside blev skabt med en brugercentreret tilgang, der tog højde for den forbedrede kundeoplevelse, som virksomheden ønskede at levere.

Samtidig blev al markedsføringsmateriale, herunder præsentationer og annoncer, revideret for at afspejle den nye virksomhedsidentitet og budskab.

Resultater og Fremtidig Udvikling

Med den gennemførte transformation fra C-Raadgivning til Cx & tekniq står virksomheden nu stærkere og mere fokuseret på at levere innovative tekniske løsninger. De har et klart sæt af værdier og strategier, der styrker deres position på markedet.

Cx & tekniqs transformation fra C-Raadgivning er en inspirerende historie om, hvordan en virksomhed kan omdefinere sin identitet og strategi for at forblive relevant og konkurrencedygtig i en stadig skiftende forretningsverden. Med værdier som kundeoplevelser og tekniske løsninger i centrum, er Cx & tekniq godt rustet til at tackle fremtidige udfordringer og skabe vedvarende succes.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.