Kære læsere, kunder og samarbejdspartnere,

Året nærmer sig sin afslutning, og vi ønsker at sende jer alle en hjertevarm julehilsen fra hele teamet her hos Hviid Digital. Det har været et fantastisk år, fyldt med spændende projekter, kreativ udfoldelse og en utrolig støtte fra jer alle.

Vi er dybt taknemmelige for de utallige muligheder, I har givet os for at udforske vores kreative grænser. Fra unikke grafiske designs til imponerende hjemmesider og effektive markedsføringskampagner – hvert projekt har været en inspirerende rejse, og vi ser frem til mange flere i det kommende år.

En kort juleferiepause 🎄

Vi har besluttet at tage en velfortjent juleferie mellem jul og nytår for at lade batterierne op og være klar til nye udfordringer i 2024. Vores kontor vil derfor være lukket i denne periode, men vi vender tilbage med frisk energi den 2. januar 2024.

Lad os skabe magi sammen i 2024

Vi ved, at mange af jer måske allerede har projekter, I går og overvejer, eller måske drømmer I om at give jeres brand et nyt ansigtsløft i det kommende år. Efter nytår er vi klar til at gå i gang med nye udfordringer og spændende samarbejder. Så tøv ikke med at kontakte os for at starte på en frisk og gøre 2024 til året, hvor jeres visioner bliver til virkelighed.

Vi glæder os til at høre fra jer og ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår! 🎅🎁

Med venlig hilsen
Hviid Digital

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.