I Taastrup ByMidte tog bestyrelsen en beslutning om, at nu skulle der ske noget for de mange trofaste kunder i gaden. Der blev nedsat et udvalg der fik til opgave at sammensætte et musikprogram under titlen “Musik i gaden hver lørdag”. Udfordringen, når en gade er ca. 1 km lang, er at få delt sol og vind lige, så alle føler at de tilgodeses. Det blev derfor besluttet at musikken skal spille forskellige steder i gaden, og at gaden bliver lukket på et stykke 5 lørdage i løbet af sommeren. Dette vil skabe den rigtige sommerstemning.

Der er sammensat et spændende program, der byder på både lokale kunstnere og talentfulde musikere fra den danske musikscene. Det bliver en unik oplevelse, hvor du kan lade dig rive med af den energi, som musikken og atmosfæren skaber.

Inden du læser videre...

Gå ikke glip af det næste blogindlæg!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi lover dig at vi ikke spammer!
Og du kan afmelde dig når som helst 🙂

Aktiv deltagelse fra butikkerne

Men det er ikke kun musikken, der vil være i centrum. Taastrup ByMidtes butikker vil også deltage aktivt i begivenhederne. De vil tilbyde gode tilbud og arrangere spændende events for både børn og voksne. Det bliver lørdage med masser af sjov for hele familien. Så tag dine venner og familie med og oplev en uforglemmelig dag i Taastrup ByMidte.

Taastrup ByMidte arrangerer hvert år tre store begivenheder – nemlig den årlige Sommerfest, Høstfest og Kunstnermarked. Ved Sommer- og Høstfesten lukkes ByMidten for trafik og gaden fyldes med glade kræmmere, aktiviteter for børn, samt en masse musik. Det årlige Kunstnermarked tiltrækker mange kunstnere og kunstinteresserede til ByMidten. Og i 2024 kan ByMidten fejre 20 års jubilæum.

Hviid Digital har været involveret i forbindelse med tilrettelæggelse af musikprogrammet, samt grafisk design og produktion af bannere, plakater og annoncer.

“Musik i ByMidten” er den ultimative sommerbegivenhed, du ikke bør gå glip af. Med en imponerende sammensætning af musikere, aktiviteter og stemning vil ByMidten være det perfekte sted at tilbringe dine lørdage.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.