Vi har ventet spændt på denne dag, og vi er utroligt glade for at kunne præsentere vores seneste webudgivelse for Sankt Annæ Gymnasium. Dette projekt har været en fantastisk rejse, der har involveret utallige møder, workshops og arbejdstimer. I dette indlæg vil vi tage dig med bag kulissen og dele nogle af de mest spændende punkter fra denne proces.

Planlægningen af den nye hjemmeside for Sankt Annæ Gymnasium var en omhyggelig og interaktiv proces. Vi indledte projektet med flere møder og workshops sammen med skolens team. Disse møder var afgørende for at forstå skolens behov og mål, og de hjalp med at danne grundlaget for den nye hjemmesides struktur og indhold.

I vores workshops fokuserede vi på indholdsstrukturen og hvordan vi bedst kunne præsentere informationen. Vi arbejdede tæt sammen med skolens medarbejdere og underviste dem i redigering og vedligeholdelse af hjemmesiden. Dette gav dem mulighed for at tage ejerskab over deres online tilstedeværelse og sikrede, at hjemmesiden altid var opdateret med de seneste oplysninger.

Fra fragmenteret til forenet

Sankt Annæ Gymnasiums gamle hjemmeside bestod af 7 til 10 separate underhjemmesider, én for hver afdeling, sangskole og kor. Dette gjorde navigationen forvirrende og tidskrævende for både elever, forældre og lærere. Vi besluttede os for at ændre dette og skabe en forenet platform, der kunne repræsentere skolen som en helhed. I tæt samarbejde med skolens afdelinger begyndte vi at arbejde på at fusionere indholdet og skabe en mere sammenhængende brugeroplevelse.

Det nye ansigt af Sankt Annæ Gymnasium

Skærmbillede af den nye hjemmeside for Sankt Annæ Gymnasium

Den nye hjemmeside for Sankt Annæ Gymnasium er et resultat af teamwork, dedikation og en vision om at skabe noget virkelig specielt. Vi har arbejdet tæt sammen med skolens afdelinger for at sikre, at indholdet er informativt, relevant og nemt at få adgang til. Denne hjemmeside er nu skolens digitale ansigt udadtil og vil fungere som en platform, der kan styrke kommunikationen og interaktionen mellem skolen og dens interessenter.

Vi er glade for at have haft muligheden for at arbejde på dette projekt, og vi ser frem til at se, hvordan det vil styrke Sankt Annæ Gymnasiums online tilstedeværelse og fremme deres mission for uddannelse og engagement.

Vi håber, at I vil tage jer tid til at udforske den nye hjemmeside og nyde den som meget som vi gjorde, da vi skabte den. Del jeres tanker og feedback med os – vi vil meget gerne høre, hvad I synes!

En hård håndtering af indholdet

Én af de største udfordringer i dette projekt var at arbejde med de mange hundrede undersider og den komplekse struktur af dokumenter og billeder, som den gamle hjemmeside indeholdt. Der var op til 50.000 elementer i arkivet, der skulle flyttes, slettes, kategoriseres og ryddes op i. Vi er stolte af at sige, at vi nu har skabt en struktureret og overskuelig mediearkiv med under 5.000 dokumenter og billeder, hvilket vil gøre det meget lettere for lærerne at finde det, de leder efter.

Inden du læser videre...

Gå ikke glip af det næste blogindlæg!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi lover dig at vi ikke spammer!
Og du kan afmelde dig når som helst 🙂

Fokus på tilgængelighed og databeskyttelse

I vores arbejde med Sankt Annæ Gymnasium, har vi også været opmærksomme på vigtigheden af tilgængelighed og databeskyttelse.

Vi er fast besluttede på at sikre, at hjemmesiden er åben for alle, uanset eventuelle handicap, og vi har derfor arbejdet på at gøre hjemmesiden mere tilgængelig ved at følge de nyeste retningslinjer for webtilgængelighed (WCAG). Dette indebærer, at designet er let at navigere og forstå for personer med forskellige former for handicap. Vi har også fokuseret på at gøre indholdet på hjemmesiden forståeligt, og der skrives alternative tekstbeskrivelser for billeder og multimedieindhold.

For os er beskyttelse af privatliv og overholdelse af databeskyttelseslovgivningen af allerstørste betydning. Vi har implementeret de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre, at personlige data behandles i overensstemmelse med GDPR og andre relevante reguleringer. Dette inkluderer sikker opbevaring og håndtering af data, samt klare oplysningspolitikker for brugerne.

Vores mål er at skabe et sikkert og tillidsvækkende online miljø for skolens elever, forældre og medarbejdere. Vi er glade for at kunne sige, at vores team har arbejdet nøje sammen med skolen for at opfylde disse krav og sikre, at den nye hjemmeside er både informativ og tilgængelig.

Udtalelse fra Sankt Annæ Gymnasium

Vi har på Sankt Annæ Gymnasium været meget glade for samarbejdet med Hviid Digital om vores nye og flotte hjemmeside. Fra de første indledende møder har vi mødt stor imødekommenhed og en ægte interesse i at imødekomme vores behov. Vi har oplevet, at Hviid Digital har været en ægte sparringspartner for os, som har været med til at kvalificere og gøre vores egne idéer bedre før de til sidst blev til virkelighed.

Vi har oplevet stor fleksibilitet undervejs i arbejdet – når vi har haft brug for tid til at tænke os om, så har Hviid Digital indrettet deres processer efter vores skiftende tidsplan. Alt i alt har samarbejdet med udviklingen og udarbejdelse af vores nye hjemmeside været meget tilfredsstillende.

Vicerektor ved Sankt Annæ Gymnasium, Martin Kristiansen

Tag det første skridt: Kontakt os i dag!

Er din uddannelsesinstitution klar til en digital opgradering? Er du en skoledirektør, en leder eller repræsenterer du en uddannelsesinstitution? Vi er dedikerede til at levere skræddersyede digitale løsninger, herunder hjemmesider, webdesign, branding og tryksager, der vil hjælpe jer med at nå jeres mål og skabe en varig indflydelse.

Vores team af eksperter er klar til at høre om jeres unikke udfordringer og målsætninger. Lad os sammen skabe noget ekstraordinært, der vil styrke jeres skoles online og offline tilstedeværelse.

Vi ser frem til at arbejde sammen med jer!

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at modtage vores blogindlæg direkte i din indbakke én gang om måneden.

Vi spammer ikke!
Du kan afmelde dig når som helst 🙂

0 0 stemmer
Article Rating
Følg
Besked om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer

Lad os hjælpe dig med dit næste projekt!

Uanset hvordan og hvorledes vi kan hjælpe dig, så er vi klar til at tage snakken med dig. Udfyld formularen eller giv os et kald på +45 42 90 42 72 og snak med os omkring din opgave.